T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / ÇAMLIHEMŞİN - Çamlıhemşin Halk Eğitimi Merkezi

Ertan BERBEROĞLU - MÜDÜR

     1969 yılında Rize ili Ardeşen ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Ardeşen Merkez ilkokulunda orta öğretimini Ardeşen İmam Hatip  Orta Okulunda, lise öğrenimini Rize Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.

     Üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi Teknik programlar  Elektronik bölümünü  ayrıca Anadolu Üniversitesi  İşletme Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi.

     12.02.1990 yılında Yozgat Sorgun Çıraklık Eğitim Merkezinde Elektronik Öğretmeni olarak göreve başladı. 1993 yılında Rize Çıraklık  Eğitimi Merkezine atandı bir buçuk yıl burada görev yaptıktan sonra 1995 yılında Ardeşen ilçesinde kurulan Çıraklık Eğitim Merkezine kurucu müdür olarak atandı. 2003 yılında Çıraklık Eğitim Merkezi ile Çok programlı lisenin tek çatı altında toplanarak oluşturulan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezine kurucu müdür olarak atanarak 2010 yılına kadar bu görevi sürdürdü. Bakanlığımızca yayımlanan 8 yıl aynı kurumda görev yapanlara yönelik uygulanan rotasyon gereği 2010 yılında Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve başladı.

     2013-2014 akademik yılında Türk Hava Kurumu  Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme alanında  yüksek    lisans diploması aldı.

     2010-2019 yıllarında Ardeşen Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak bu görevi devam ettirdikten sonra yine rotasyon gereği  02.07.2019 tarihinde  Çamlıhemşin Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı. Evli ve 3 çocuk babası olup halen bu görevini sürdürmektedir.